Фарбування хною 

Хна EKKO BEAUTY дуже проста у використанні.

Як відомо, хна дуже гігроскопічна, тому для свого розкриття їй потрібна волога. Щоб розвести хну, необхідно додати мінеральний розчин EKKO BEAUTY. Він забезпечує ідеальне "розкриття" всім відтінкам хни та додаткову пластичність, що впливає на рівномірність, інтенсивність та стійкість фарбування.

При розведенні хни важливо визначитися із потрібною консистенцією. Хна може мати три консистенції (рідка, помірно-рідка та густа). Рідка консистенція зовні схожа на консистенцію молока, тому її найчастіше так і називають. Помірно-рідка або середня має консистенцію соусу і може змінюватись від досить рідкого соєвого до більш в,язкого гранатового. Найгустіша консистенція за своєю в,язкістю нагадує консистенцію сметани. Залежно від ступеня розведення хна може набувати різних відтінків на волосках і шкірі: від напівпрозорих до інтенсивних.

Розпакування хни

В упаковку входить флакон із хною та силіконовий ковпачок до нього. До речі, для зручності використання та ознайомлення з продуктом хна наявна в монодозах. Перед початком роботи флакон з хною слід відкрити: по стрілочках тягнете за кришечку і зриваєте заводську оболонку, після розкриття флакона одягаємо силіконову насадку, яка забезпечує герметичність. Усередині є силіконова пробка, яку також видаляємо. Термін зберігання хни після розпакування 6 місяців. Силіконовий ковпачок одягаємо на флакон таким чином, щоб він максимально щільно притиснувся до флакона. Насадку на ковпачку після використання слід закривати максимально щільно, закручуючи її до кінця. Перед використанням ми відкручуємо насадку на ковпачку, який створює герметичність, перевертаємо флакон і при кожному натисканні на силіконовий ковпачок висипається хна. Один натиск - це приблизно 1 доза для отримання консистенції молоко, для консистенції соусу потрібно мінімум 2 натискання, а для отримання густої консистенції потрібно більше ніж 2 натискань. Обсяг хни, який необхідний для фарбування, залежить не тільки від бажаної консистенції, а й густоти брів, щільності волосків. Після використання міцно закручуємо насадку на ковпачку і хна зберігається герметично.

Розведення хни

Для розведення хни важливо використовувати мінеральний розчин EKKO BEAUTY, щоб отримати бажану консистенцію розчину. Цей продукт має дуже економічну витрату: одного флакона мінерального розчину вистачає приблизно на 150 застосувань. Дозатор м,який і мінеральної рідини виходить невелика кількість, тому зручно працювати для отримання потрібної консистенції. Розводячи хну, важливо ретельно розмішати її без грудочок для отримання однорідної маси. Враховуйте консистенцію розчину: якщо вам потрібне дуже делікатне фарбування, то розчин повинен бути досить рідким як молоко: підходить для легкого напівпрозорого фарбування, коли фарбуються тільки волоски. Консистенції соусу та сметани дають більш щільне фарбування з ефектом татуажу.

Підготовка брів перед фарбуванням

Попередньо перед нанесенням хни очищаємо шкіру мусом 6 в 1, а у випадку дуже жирної шкіри, краще скористатися пілінг-скатка Crystal clear для брів. Ці продукти відмінно готують шкіру до процедури фарбування, і надалі хна рівномірно лягає на шкіру. Хну краще розвести до нанесення розмітки: для її повного розкриття та отримання більш стійкого фарбування.

Розмітка брів перед процедурою фарбування

Для нанесення розмітки можна використовувати різні лайфхаки з ниткою. За допомогою консилера та нитки будуєте перпендикуляр і щодо нього вибудовуєте форму брів. Нанесення розмітки за допомогою нитки без досвіду займає багато часу. Саме тому простіше зробити розмітку brow олівцем або brow пастою пензлями №17 або 32. Brow паста та brow олівець рівномірно наносяться та легко розтушовуються, їх відмінно видно на шкірі. Намагайтеся рівняти малюнок лініями перпендикуляра, стежте, щоб "хвостик" був трохи далі ока, а найвищі точки брови були однакові. Нанесену розмітку краще додатково перевірити за допомогою дзеркала, щоб одна брова не була вищою за іншу.

Нанесення хни

Розведену хну дуже зручно наносити пензлем зі скошеним краєм №14 або 31, а також більш тонкими №11, 12, 13, 16. Інструмент дуже важливий у роботі. Професійні пензлі забезпечують рівномірне нанесення хни: виходить рівний малюнок та щільне покриття, а також створюють додатковий комфорт у роботі та гарантують якісне фарбування. Переходимо безпосередньо до нанесення. Хна, яку ми заздалегідь розвели, за цей час стала трохи густішою, майже гелевої консистенції. Нанесення хни краще починати з нижньої смужки, щоб ця смужка була темніша, ніж решта брів. Якщо брови невиразні, краще пофарбувати весь "куточок". Якщо Вам подобається, коли кінчик брови "читається", то краще зафарбувати його повністю. Хна має приємний аромат, тому не викликає додаткових незручностей під час фарбування. Дуже важливе значення має консистенція хни та щільність волосків брів. Багато хто працює на середній консистенції. Вона не тягуча і добре наноситься пензлем №31 або 14. Хну бажано наносити у 2 шари для більшої рівномірності та інтенсивності. Для надання більшої натуральності та отримання градієнта, початок брови можна трохи розтушувати пензлем, змоченим водою, щоб трохи розмити межі та додати легкості, або розмити вологим ватним диском чи брашем (щіткою). Оскільки хна після нанесення стає досить крихкою (сипучою), досить просто за допомогою щітки прибрати її, якби зчісуючи з волосків і шкіри до середини брови. Одночасно Ви добре прочісуєте волоски разом із хною, але виконуйте це акуратно, не порушуючи меж і не травмуючи шкіру. Для отримання гарного результату фарбування не потрібно чекати до повного висихання – достатньо від 5 до 15 хвилин.

Змивка хни

Після витримки потрібного часу настав час змивки. Щоб не травмувати шкіру, прикладіть ненадовго ватний диск до брови для розмочування, коли хна вбере в себе воду, вона легко видаляється, при цьому не застрягає у волосинках. Після змивки прочісуємо брови щіточкою, щоб там не залишилося залишків хни.

Забарвлення брів хною завершено. Насолоджуйтесь результатом!

Можлива індивідуальна чутливість до компонентів!