Корекція брів в Києві

Для надання бровам більш доглянутого вигляду та красивої форми, для видалення зайвих волосків після фарбування важливо провести їх корекцію. Це можна зробити воском для брів. Він ефективний у роботі з волосками будь-якої товщини, кольору та структури. Шкіра після корекції воском залишається ідеально гладкою та бархатистою до 3-4 тижнів, а сама процедура супроводжується мінімальними неприємними відчуттями. Якщо після застосування воску у Вас залишилися деякі волоски, їх краще видалити пінцетом. Пінцет зручний у роботі й чудово захоплює найменші волоски. Також пінцетом можна виконати проріджування волосків брів у разі їхнього нерівномірного росту.

Фіксація брів

Фарбування брів хною EKKO BEAUTY виходить дуже гармонійним, в натуральні відтінки фарбуються навіть найменші волоски. Щоб надати бровам ще більше текстури та завершити догляд, рекомендуємо виконати фіксацію волосків брів за допомогою мила-фіксатора, гель-воском або гелем Styling Gel Wax "Fluffy Brows" Lovely Brows. Унікальний гель-віск для стайлінгу брів укладає кожний волосок на своє місце, створюючи ідеально зафіксовану об,ємну форму брів. Не залишає слідів та забезпечує тривалу екстремально стійку фіксацію,акцентуючи увагу на бровах та роблячи їх виразними на весь день.

Для подальшого щоденного догляду за бровами радимо користуватися олією для брів EKKO BEAUTY для краси та пружності волосків.