Густі брови, довгі вії завжди були ознакою краси, бо вони надають краси очам, особливої чарівності погляду і незабутнього першого враження. Саме тому, догляд за бровами має важливе значення в догляді за собою.

Безпечне відновлення брів – це доступна і реальна процедура, завдяки інноваційній формулі та безпечному застосуванню, тепер Вам не потрібні особливі навички для використання і багато часу - достатньо пару процедур на місяць.

відновлення брів Happy Brows

Як повернути красу бровам?

Достатньо придбати філер-концентрат Happy Brows від ТМ Nikk Mole або «Щастя для брів» і дотримуватися інструкції щодо використання. Завдяки натуральним інгредієнтам й унікальнільній рецептурі - це безпечно і результати застосування помітні вже після першої процедури.

Відновлення брів Happy Brows це дійсно Щастя для брів, оскільки цей засіб відновлює, зволожує, живить, стимулює появу нових волосків, надає блиску, покращує стійкість фарбування, відновлює після хімічних пошкоджень, захищає від агресивного середовища.

Чому Happy Brows від ТМ Nikk Mole?

  • Легке використання – достатньо нанести засіб на брови й залишити на 15 хвилин;
  • Підходить для всіх – натуральні інгредієнти роблять цей засіб універсальним для користувачів;
  • Економічне споживання – кількість препарату достатнього для одноразового нанесення від 0,1- 0,3 мл, тому вистачає надовго. 1 флакон розрахований на 70-200 процедур відновлення брів в залежності від густини та пористості брів;
  • Інноваційний склад – зміцнює наявні волоски брів і стимулює появу нових.

«Дуже дякуємо за такий продукт» – це найкращі відгуки клієнтів після застосування філеру-концентрата Happy Brows від ТМ Nikk Mole. Не втрачайте час і довіряйте професіоналам!

З любов’ю, ТМ Nikk Mole!