Не всі мають ідеальні брови, але переважна більшість прагне досконалості й натуральності. Саме тому brow- індустрія з кожним днем набирає обертів і вдосконалюється. Одним із ключових моментів в цій справі є архітектура брів.

Коли мова йде про архітектуру брів, то слід розуміти, що це сукупність технологічних процесів, які складаються з вибудовування правильної форми брів за допомогою корекції, підбору кольору, заповнення важливих зон фарбою чи хною. На кожному етапі є свої важливі моменти, які потребують знань, уваги та майстерності.

Як правильно виконати архітектуру брів?

На початку обирається форма брів, потім наноситься розмітка. В даному процесі важливі ширина, довжина, лінія вигину брів, також важливо враховувати симетричність і пропорційність аби виправити наявну асиметрію. Іноді побажання замовника досить оригінальні, але слід зважати на доцільність і практичне втілення цих ідей. Для виконання розмітки можуть застосовуватися різні інструменти: лінійкою або ниткою, олівцем чи пастою.

Наступний етап - фарбування фарбою чи хною.

Фарба для брів ідеально лягає на волоски, не розтікається, а палітра кольорів дозволяє отримувати безліч натуральних відтінків з теплими чи холодними нотами.

Хна для брів – натуральний барвник, який відмінно зафарбовує не тільки волоски, а і шкіру під ними та забезпечує додатковий догляд за волосками.

Завершальний етап - корекція. Волоски брів можуть бути нерівномірно розподілені по всій довжині, можуть мати прогалини й пучки, бути занадто густими чи довгими. Саме тому, кожні брови потребують індивідуальної корекції. Тут використовують безліч інструментів і засобів: пінцет, ножиці, нитка, віск, паста для видалення небажаних волосків тощо. Кожен майстер обирає індивідуально інструменти й засоби для вправної роботи.

Скільки часу триває архітектура брів?

Моделювання брів – це отримання бажаної форми й кольору з урахуванням особливостей обличчя, стану брів, розрізу очей тощо. Така процедура, як правило, триває не більше ніж годину та може варіюватися в меншу чи більшу сторону залежно від особливостей брів та вправності майстра.

Що таке довготривала укладка брів?

Іноді для більш довготривалого результату виконують ламінування вій. Ця косметична процедура виконується спеціальними розчинами, які поетапно накладаються на брови. В результаті волоски стають більш слухняними та приймають бажаний напрям і форму.

Архітектура брів скоригує недоліки й розставить акценти, зробить погляд виразнішим, зовнішній вигляд довершеним.

Архітектура брів Архітектура брів Архітектура брів Архітектура брів