Витончені красиві брови свідчать не тільки про досконалий візаж, а і те, що у Вас гарний бровіст. Вправний майстер за декілька хвилин може з легкістю змінити форму, колір, насиченість. Саме за допомогою процедури фарбування брів, риси обличчя набувають виразності і довершеності. Якщо Ви майстер –бровіст або просто жінка, яка доглядає за собою, то ми готові запропонувати палітру професійної фарби для брів Lovely Brows.

Кожен відтінок тонер-маски для брів Lovely Brows спеціально розроблений для фарбування, тонування та оновлення кольору волосків. Ми гарантуємо високу якість, легкість використання і тривалий відмінний результат фарбування. Наша фарба для брів Lovely Brows пропонується в чотирьох популярних варіантах

  • Deep Black
  • Chocolate
  • Coffee
  • Light copper і затребувана серед досвідчених майстрів і любителів.

Купити тонер-маску для брів Lovely Brows ви можете легко і швидко, скориставшись послугами спеціалізованого інтернет-магазину https://nikkmole.ua/.

тонер-маска для брів тон Chocolate тонер-маска для брів тон кави /Coffee тонер-маска для брів тон чорний / Deep Black тонер-маска для брів тон мідний / Light Copper

Зазвичай, брови після освітлення та ламінування потребують відновлення кольору. Ви легко можете це зробити за допомогою нашого продукту – тонер-маска для брів Lovely Brows. У складі тонерів містяться натуральні олії, завдяки чому даний косметичний продукт має відмінні живильні та зволожуючі властивості. Це дозволяє майстрам не тільки оновлювати колір брів, а й наповнювати кожен волосок силою та блиском, що дозволяє робити брови ще виразнішими і доглянутими.

Переваги тонер-маски Lovely Brows Toning & Care:

  • вже за 5 хвилин після нанесення Ви маєте ефект фарбування на бровах
  • ідеально підходить для тонування та догляду за бровами вдома
  • тонери не містять лугу і не потребують змішування з окиснювачем
  • всі відтінки можна змішувати для отримання більшої палітри кольорів

Вдосконалена формула для тонування волосків Lovely Brows не завдасть шкоди волоскам на відміну від звичайного фарбування, а після тонування колір брів виходить природнім і живим, а відбиток на шкірі - насиченим.

Компоненти, що входять до складу тонер-масок, відновлюють та зберігають волоски м’якими та слухняними довгий час.

Виразність ваших брів дуже просто вдосконалити за допомогою тонер-маски Lovely Brows!