Хна EKKO BEAUTY – це високоякісний продукт для професійного фарбування брів з ефектом татуажу.

До склада хни входять лавсонія, індигофера та інші компоненти рослинного походження з Марокко, які при розведенні дають нескінченну палітру в теплих і холодних тонах.

Серія хни наявна ​​у 8 багатогранних відтінках від світлого до темного, які гарантують рівномірне фарбування волосків від легкого до інтенсивного та отримання потрібного відбитка на шкірі. Кожен відтінок самодостатній і його можна використовувати в чистому вигляді, а також змішувати з іншими для отримання нових кольорів. Особливість хни в її пластичності тому, що вона не потребує нашарування і відмінно працює з одного нанесення.

Для отримання гарного результату фарбування не потрібно тримати хну до повного висихання – достатньо від 5 до 15 хвилин. Стійкий інтенсивний колір можна отримати вже через 5 хвилин після нанесення.

Для розведення хни дуже важливо використовувати мінеральний розчин EKKO BEAUTY, щоб досягти максимального "розкриття" хни та правильної консистенції, від яких залежить інтенсивність кольору та стійкість фарбування.

Після фарбування брів хною EKKO BEAUTY рівномірний, стійкий тон відмінно тримається на волосинках до 8 тижнів та на шкірі до 14 днів. Поживні інгредієнти у складі продукту піклуються про здоров,я  волосків, їхню пружність, шовковистість. Після фарбування волоски брів стають щільнішими та простіше піддаються укладанню. Зручні флакони з темного скла гарантують правильне зберігання без впливу сонячних променів і мають м,який зручний аплікатор-насадку, який дозволяє дозовано використовувати хну.

Консистенція хни

Хна – це рослинний барвник, який має високу гігроскопічність, тому результат та інтенсивність фарбування залежать від ступеня її розведення. Консистенція впливає на результат фарбування: при розведенні хна може набувати 3 консистенцій (помірно рідкої, середньої щільності, досить густої), які при нанесенні та регулюванні часу витримки дозволяють б'юті майстрам отримувати безліч відтінків різної інтенсивності та досягти ефекту татуажу.

Колористика хни 

Палітра наявна ​​у 8 самостійних відтінках та плавно переходить від світлого до темного.

➢ Найсвітліший відтінок лінійки Світло-коричневий – дуже ніжний м,який тон для теплих блондинок.

Графіт більш насичений, дуже тонкий тон. Призначений для холодних білявок.

Шоколад – м,який натуральний, дуже теплий шоколадний тон. Призначений для теплих шатенок, а також для тих, хто віддає перевагу теплим відтінкам.

Фоксі – бурштиновий вогненно-рудий відтінок для рудоволосих дівчат. Яскравий насичений мармеладний відтінок, який можна додавати в інші, щоб створювати теплішу колірну гаму, а також для рудоволосих, які хочуть підкреслити свою індивідуальність.

Золотисто-коричневий колір - це базовий тон, який чудово підходить для дівчат світло-русявого типу, так і русявих. Залежно від консистенції колір може значно змінювати свою насиченість.

Коричневий тон має легкий золотистий відтінок, але в основі має коричневий. Даний тон нейтральний: не переходить в сірий або теплий коричневий, тому можна використовувати як для холодних, так і теплих типів. Відтінок можна змішувати з іншими або використовується самостійно для шатенок, брюнеток та середньо-русявих.

Темно-коричневий – дуже гарний сіро-коричневий тон, який можна додавати до інших відтінків, щоб зробити холоднішим. Відмінно підходить для холодних русявих, холодних брюнетів і глибоких брюнетів, які віддають перевагу холодним відтінкам.

Чорний має насичений відтінок чорного. Це найглибший колір у всій лінійці. Його можна використовувати самостійно для фарбування глибоких брюнеток або тих, хто любить інтенсивне фарбування, а також змішувати з іншими відтінками, щоб додати трохи холоду і насиченості.